Hoofd : Bestandsextensies : .fcdt Het dossier

.fcdt Bestandsextensie

Bestandstype FormsCentral Design Template

Ontwikkelaar Adobe Systems
Categorie Pagina-indeling Bestanden
Formaat Binary

.FCDT optienummer

documentsjabloon gemaakt door Adobe FormsCentral, een desktop- en webbrowserapplicatie die wordt gebruikt voor het maken van invulbare online formulieren; gebruikt voor het opslaan van verschillende sjablonen, zoals registratieformulieren, toelatingsapplicaties, klantonderzoeken en contactformulieren.

Meer informatie

FormsCentral-documenten worden gebruikt voor online distributie van web- of .PDF -formulieren. Gepubliceerde documenten kunnen antwoorden verzamelen via invulbare formulieren en de resultaten veilig opslaan en beheren. Nadat de antwoorden zijn verzameld, kunt u de feedback en samenvattende rapporten bekijken via de interface FormsCentral.

FormsCentral biedt vele sjablonen gratis beschikbaar via de online service. Klik op het tabblad 'Sjablonen' wanneer u FormsCentral opent om ze te openen. U kunt ook vanuit het niets aangepaste formulieren maken, aangepaste velden, selectievakjes, vervolgkeuzemenu's en andere onderdelen van de documentlay-out definiëren.

OPMERKING: FormsCentral werd in 2015 beëindigd door Adobe.

Programma's die openen FCDT bestanden
Windows
Adobe Acrobat
Linux
Adobe Acrobat
Macintosh
Adobe Acrobat
WEB
Adobe FormsCentral

Over FCDT bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .fcdt is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype FormsCentral Design Template beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.