Hoofd : Bestandsextensies : .fbr Het dossier

.fbr Bestandsextensie

Bestandstype1 FlashBack Screen Recording

Ontwikkelaar Blueberry
Categorie Videobestanden
Formaat Binary

Wat is FBR file?

Video gemaakt met BB FlashBack schermopnamesoftware; vangt de gebeurtenissen op het scherm en kan worden gecombineerd met tekstgeluid en afbeeldingen die door de gebruiker zijn toegevoegd; meestal gebruikt voor het maken van softwaredemo's, zelfstudiemateriaal, trainingsmateriaal.

Meer informatie

FBR-bestanden worden gemaakt met het BB FlashBack schermrecorderprogramma en kunnen worden afgespeeld met de BB FlashBack Free Player.

Programma's die openen FBR bestanden

Bestandstype2 Mercury Screen Recording

Ontwikkelaar HP
Categorie Videobestanden
Formaat Binary

.FBR optienummer2

Schermopname gemaakt door Mercury Screen Recorder, een toepassing die is geïntegreerd met de kwaliteitsborgingssoftware van HP Quality Center; bevat real-time video-opnames terwijl een gebruiker interactie heeft met de computer; vaak gebruikt voor het documenteren van defecten tijdens de software testfase.

Meer informatie

Na te zijn opgenomen, kunnen FBR-bestanden worden bekeken en bewerkt met behulp van de Mercury Screen Player-toepassing.

Programma's die openen FBR bestanden
Windows
HP Mercury Screen Recorder
HP Mercury Screen Player

Over FBR bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .fbr is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Mercury Screen Recording beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.