Hoofd : Bestandsextensies : .fb! Het dossier

.fb! Bestandsextensie

Bestandstype FlashGet Incomplete Download File

Ontwikkelaar FlashGet
Categorie Misc-bestanden
Formaat Binary

.FB! optienummer

Tijdelijk bestand gemaakt door FlashGet, een downloadbeheerprogramma voor Windows; slaat de onvolledige inhoud van een bestand op zoals het is gedownload; automatisch beheerd door de software en kan worden gebruikt om onvolledige downloads te hervatten.

Meer informatie

FlashGet voegt automatisch de ".fb!" uitbreiding naar een bestand dat wordt gedownload. Als u bijvoorbeeld een .AVI -bestand downloadt, slaat de software het bestand op met de compositie ".avi.fb!" uitbreiding. Wanneer de download voltooid is, verwijdert FlashGet de ".fb!" uitbreiding. Deze conventie wordt ook gebruikt in andere downloadbeheerprogramma's, zoals BitTorrent ( .!BT bestanden) en BitComet ( .BC! bestanden).

OPMERKING: Zelfs als een download onvolledig is, kunt u soms de inhoud van het bestand handmatig verwijderen door de ".fb!" uitbreiding en het openen van het bestand. De resultaten kunnen echter verschillen omdat het bestand niet de volledige gegevens bevat.

Programma's die openen FB! bestanden
Windows
FlashGet

Over FB! bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .fb! is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype FlashGet Incomplete Download File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.