Hoofd : Bestandsextensies : .ezw Het dossier

.ezw Bestandsextensie

Bestandstype easyOFFER Real Estate Form File

Ontwikkelaar Reagency Systems
Categorie Misc-bestanden
Formaat Binary

.EZW optienummer

Formulier gemaakt door easyOFFER, een programma dat wordt gebruikt voor het maken van formulieren voor onroerendgoedtransacties in Ontario, Canada; bevat een onroerend goed-formulier, zoals een koopovereenkomst; kan ook clausules bevatten, die wijzigingen in het oorspronkelijke formulier zijn.

Meer informatie

EZW-bestanden worden gebruikt om officiële, op standaarden gebaseerde vastgoeddocumenten te maken. De formulieren kunnen worden afgedrukt of gefaxt met easyOFFER. EZW-bestanden kunnen ook binnen easyOFFER worden geconverteerd naar andere typen onroerendgoedvormen.

easyOFFER voldoet aan de volgende onbetwiste normen voor onroerend goed in Ontario: OREA (Ontario Real Estate Association), TREB (Toronto Real Estate Board) , en REBBA (Real Estate and Business Brokers Acts).

Programma's die openen EZW bestanden

Over EZW bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .ezw is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype easyOFFER Real Estate Form File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.