Hoofd : Bestandsextensies : .ezt Het dossier

.ezt Bestandsextensie

Bestandstype1 EZT Malicious Worm File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Uitvoerbare bestanden
Formaat Binary

Wat is EZT file?

Schadelijk wormbestand dat zich van computer naar computer verspreidt via netwerken voor bestandsuitwisseling en e-mail; bevat gegevens waarmee de worm kwaadaardige inhoud kan downloaden en zichzelf kan repliceren; installeert zichzelf op het opstartproces van Windows wanneer een computer is geïnfecteerd.

Meer informatie

Gebruik een antivirusprogramma om de EZT-worm te verwijderen. Hoewel het niet wordt aanbevolen, is het misschien mogelijk om EZT-wormen handmatig te verwijderen door alle wormprocessen te vernietigen, het wormbestand te verwijderen en alle wormitems uit het register van de computer te verwijderen.

EZT-wormbestanden gebruiken de naam Worm .Win32.AutoRun.ezt.

Programma's die openen EZT bestanden
Windows
Symantec Norton Security
Macintosh
Symantec Norton Security

Bestandstype2 EZTitles Subtitles File

Ontwikkelaar EZTitles Development Studio
Categorie Videobestanden
Formaat N/A

.EZT optienummer2

Ondertitelformaat gebruikt door EZTitles software voor ondertiteling van films; ondersteunt DVD-, Blu-ray- en HD-DVD-formaten evenals 3D-ondertitels; na het bewerken, kan worden geëxporteerd naar sevral standaard ondertitelingsformaten, inclusief .SRT , .SUB , .PAC , .890 , EBU ( .STL ) en .SMI .

Programma's die openen EZT bestanden
Windows
EZTitles

Over EZT bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .ezt is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype EZTitles Subtitles File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.