Hoofd : Bestandsextensies : .eyetv Het dossier

.eyetv Bestandsextensie

Bestandstype EyeTV Recording File

Ontwikkelaar Elgato
Categorie Videobestanden
Formaat Binary

.EYETV optienummer

Opname gemaakt en gebruikt door EyeTV, een programma waarmee gebruikers live tv rechtstreeks op hun computer kunnen bekijken en opnemen; bevat een video-opname van een tv-programma en gerelateerde metadata-bestanden.

Meer informatie

Het EYETV-bestand lijkt op een bestand van Mac OS X .PKG . Het bevat een videobestand in MPEG-indeling, hoogstwaarschijnlijk een .MPG -bestand en de metadata-bestanden, zoals het .EYETVP -bestand, dat is gekoppeld aan uw tv-opname. Als u de inhoud van het EYETV-opnamebestand wilt bekijken, klikt u met de rechtermuisknop op het bestand en selecteert u Inhoud pakket weergeven.

De EYETV-bestanden bevinden zich, samen met EYETVSCHED-bestanden en andere installatie-informatiebestanden, in het "EyeTV-archief" map. U kunt deze map naar elke gewenste locatie verplaatsen, maar deze moet de naam "EyeTV Archive" hebben en u moet opgeven in de toepassing waar de map zich bevindt.

OPMERKING: De EyeTV-software is alleen compatibel met OS X en iOS hoewel Elgato randapparatuur ontwikkelt die beschikbaar is voor Windows- en Android-apparaten. De beschikbaarheid van producten is afhankelijk van het land waarin u woont.

Programma's die openen EYETV bestanden

Over EYETV bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .eyetv is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype EyeTV Recording File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.