Hoofd : Bestandsextensies : .ext Het dossier

.ext Bestandsextensie

Bestandstype1 Norton Commander Extension

Ontwikkelaar Symantec
Categorie Plugin bestanden
Formaat N/A

Wat is EXT file?

Software-extensie gebruikt door Norton Commander voor DOS / Windows 95; stelt gebruikers in staat om bestanden aan te passen, zoals bestandskenmerken wijzigen en mappen synchroniseren, met behulp van een op tekst gebaseerde interface.

Programma's die openen EXT bestanden
Windows
Norton Commander

Bestandstype2 Generic Email Attachment

Ontwikkelaar N/A
Categorie Misc-bestanden
Formaat N/A

.EXT optienummer2

Bestand dat kan worden verzonden door een automatisch e-mailscript of -programma; gebruikt de algemene bestandsnaam filename.ext (de bestandsnaam en "ext" voor "extensie"); kan een bestand zijn dat is gemaakt in een van de vele tekst- of binaire indelingen.

Meer informatie

Als u een EXT-bestand ontvangt als e-mailbijlage, is het meestal niet duidelijk wat het bestandsformaat is. Daarom is het het beste contact op te nemen met de afzender van de e-mail om het bestandsformaat te bepalen.

Veel geautomatiseerde voorbeelden van e-mailercodes die beschikbaar zijn op het web, gebruiken de generieke tekenreeks "bestandsnaam.ext" bij het verwijzen naar de e-mailbijlage. Daarom is het mogelijk dat de scriptauteur de bestandsnaamreeks niet heeft vervangen door de juiste bestandsnaam van de bijlage bij het verzenden van de e-mail.

Programma's die openen EXT bestanden
Windows
Original program that created the file

Over EXT bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .ext is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Generic Email Attachment beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.