Hoofd : Bestandsextensies : .exo Het dossier

.exo Bestandsextensie

Bestandstype YouTube Video Chunk File

Ontwikkelaar Google
Categorie Videobestanden
Formaat N/A

.EXO optienummer

Een EXO-bestand is een videobestand dat is opgeslagen in de EXO-indeling en wordt gebruikt door de YouTube-app voor Android. Het slaat een blok of segment op van een video die is gedownload van de YouTube-app voor offline afspelen. EXO-bestanden worden automatisch samen met andere EXO-delen van de hele video door de YouTube-app samengevoegd om te worden afgespeeld.

Meer informatie

De EXO-indeling wordt alleen ondersteund door de Android-app van YouTube die beschikbaar is in bepaalde landen, zoals India, de Filippijnen en Indonesië. Wanneer u een video downloadt van de YouTube-app om deze offline af te spelen, wordt de video gedownload in meerdere chunks met de extensie .exo, waarna ze worden gecomprimeerd en gecodeerd. Dit wordt gedaan om te voorkomen dat video's illegaal worden gedeeld.  Wanneer de gebruiker een EXO-bestand selecteert om af te spelen, wordt de video ontsleuteld en opnieuw samengesteld door de YouTube-app.

Programma's die openen EXO bestanden
Android
YouTube

Over EXO bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .exo is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype YouTube Video Chunk File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.