Hoofd : Bestandsextensies : .exc Het dossier

.exc Bestandsextensie

Bestandstype1 Black & White Zone File

Ontwikkelaar Lionhead Studios
Categorie Spelbestanden
Formaat Binary

Wat is EXC file?

Game-gegevensbestand gebruikt door Black & White, een strategiespel waarin spelers fungeren als goden en dorpjes beheren van mensen; slaat informatie op voor een zone, wat een niveau is voor het spel; bevindt zich in de map \ Data \ Zones \ binnen een Black-White-installatie.

Meer informatie

EXC-bestanden worden ook gebruikt door de Black & White Creature Isle uitbreiding.

OPMERKING: Lionhead Studios Black & Wit is niet meer leverbaar.

Programma's die openen EXC bestanden

Bestandstype2 eDataSecurity Management Self-extracting File

Ontwikkelaar Acer
Categorie Gecodeerde bestanden
Formaat N/A

.EXC optienummer2

Zelf-uitpakkend bestand gemaakt door eDataSecurity Management, een programma dat wordt gebruikt om privé-documenten te coderen; bevat exact dezelfde gegevens als het bronbestand maar is gecodeerd om de inhoud te beschermen; vergelijkbaar met het bestand .ENX .

Meer informatie

Het doel van het EXC-bestand is om gebruikers in staat te stellen hun gecodeerde bestand gemakkelijker met anderen te delen. Het formaat is zelfextraherend, waardoor een persoon het EXC-bestand kan openen zonder eDataSecurity Management te gebruiken. De ontvanger van het bestand moet echter de extensie ".exc" wijzigen in ".exe" om het gecodeerde bestand te openen.

OPMERKING: eDataSecurity Management is beëindigd na Windows Vista.

Programma's die openen EXC bestanden
Windows
Acer eDataSecurity Management

Over EXC bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .exc is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype eDataSecurity Management Self-extracting File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.