Hoofd : Bestandsextensies : .example Het dossier

.example Bestandsextensie

Bestandstype Example Configuration File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Instellingen bestanden
Formaat N/A

.EXAMPLE optienummer

Configuratiebestand gebruikt door verschillende programma's; gebruikt vaak een samengestelde bestandsextensie zoals ".conf.example;" biedt een sjabloon, of een voorbeeld, een configuratiebestand dat kan worden gewijzigd om specifieke instellingen op te nemen.

Meer informatie

Een voorbeeld van een softwaretoepassing die EXAMPLE-bestanden gebruikt, is Splunk, een programma voor het verzamelen en analyseren van IT-gegevens. Voor veel configuratiebestanden biedt het een ".conf.example" -bestand dat een realistisch voorbeeld van het gebruik van het bestand biedt.

Programma's die openen EXAMPLE bestanden

Over EXAMPLE bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .example is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Example Configuration File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.