Hoofd : Bestandsextensies : .evo Het dossier

.evo Bestandsextensie

Bestandstype1 SeeVogh Player Video Recording

Ontwikkelaar EVOGH
Categorie Videobestanden
Formaat N/A

Wat is EVO file?

Video-opname gemaakt door SeeVogh Player, een toepassing waarmee u SeeVogh-vergaderingen kunt opnemen, afspelen en bewerken; bevat een standaard video-opname van een vergadering.

Meer informatie

OPMERKING: Als uw oorspronkelijke EVO-bestand beschadigd is geraakt, kunt u de tool "Repair SeeVogh / EVO-opnames" gebruiken om een nieuw EVO-bestand opnieuw te maken.

Programma's die openen EVO bestanden
Windows
SeeVogh Player
Linux
SeeVogh Player
Macintosh
SeeVogh Player

Bestandstype2 HD DVD Video File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Videobestanden
Formaat Binary

.EVO optienummer2

HD-videobestand van een HD DVD-schijf; slaat de belangrijkste audio- / videogegevens van de film op; vergelijkbaar met een .VOB bestand op een standaard DVD; kan worden afgespeeld door verschillende pc-video-afspeelprogramma's.

Meer informatie

OPMERKING: Het HD DVD-formaat wordt niet vaak gebruikt, omdat Blu-ray het standaardformaat is geworden dat wordt gebruikt voor high-definition video.

Programma's die openen EVO bestanden
Windows
Microsoft Windows Media Player
CyberLink PowerDVD
JRiver Media Center
EVODemux
MAGIX Video Pro X
Wondershare Filmora
CyberLink Media Suite
Macintosh
JRiver Media Center
Wondershare Filmora

Over EVO bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .evo is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype HD DVD Video File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.