Hoofd : Bestandsextensies : .eslock Het dossier

.eslock Bestandsextensie

Bestandstype ES File Explorer File Manager Encrypted File

Ontwikkelaar ES APP Group
Categorie Gecodeerde bestanden
Formaat N/A

.ESLOCK optienummer

Een ESLOCK-bestand is een gecodeerd bestand gemaakt door ES File Explorer Bestandsbeheer, een app voor het beheren van het Android-bestand. Het slaat een bestand op, zoals een .JPG image of .XLSX document, dat is vergrendeld en versleuteld door de gebruiker om de inhoud te beschermen.

Meer informatie

Wanneer u een bestand vergrendelt met de app, wordt het bestand hernoemd naar een reeks cijfers en letters en krijgt het de extensie "eslock", die lijkt op asd496gfr04.eslock. U kunt het ESLOCK-bestand openen met het juiste wachtwoord, maar alleen via de app waarin het is gemaakt.

ES Bestandsverkenner Bestandsbeheer gebruikt AES 256-bit codering om uw gegevens te coderen. Als u uw bestanden codeert maar uw wachtwoord vergeet ES File Explorer Bestandsbeheer staat niet toe dat u het bestand opent. U kunt de app ESLock File Recovery gebruiken om uw vergrendelde bestanden te decoderen zonder het wachtwoord te gebruiken.

Programma's die openen ESLOCK bestanden
Android
ES File Explorer File Manager for Android
Roosters Lab ESLock File Recovery

Over ESLOCK bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .eslock is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype ES File Explorer File Manager Encrypted File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.