Hoofd : Bestandsextensies : .esf Het dossier

.esf Bestandsextensie

Bestandstype Password Manager Container File

Ontwikkelaar Steganos
Categorie Gecodeerde bestanden
Formaat Binary

.ESF optienummer

Gecodeerd containerbestand dat wachtwoorden opslaat die door Privacy Suite of Password Manager zijn gemaakt, beveiligingsprogramma's die door Steganos zijn ontwikkeld; geeft gebruikers toegang tot al hun online accounts met één wachtwoord.

Meer informatie

Steganos wachtwoordsoftware genereert complexe wachtwoorden voor al uw online accounts en codeert ze in een ESF-bestand. Wanneer u inlogt op een online account, voert de software automatisch het opgeslagen wachtwoord voor u in. Met dit proces kunt u verschillende zeer sterke wachtwoorden hebben voor online accounts zonder dat u de wachtwoorden hoeft te onthouden.

OPMERKING: Versies 2008 en ouder van Steganos Privacy Suite en Password Manager gebruiken de .SEF -extensie voor dit bestand .

Programma's die openen ESF bestanden

Over ESF bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .esf is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Password Manager Container File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.