Hoofd : Bestandsextensies : .erl Het dossier

.erl Bestandsextensie

Bestandstype1 Erlang Source Code File

Ontwikkelaar Ericsson
Categorie Ontwikkelaarsbestanden
Formaat Text

Wat is ERL file?

Broncodebestand geschreven in Erlang, een programmeertaal die wordt gebruikt voor het bouwen van schaalbare real-time systemen voor bankieren, e-commerce, instant messaging en computertelefonie; kan worden gecompileerd en uitgevoerd vanaf de Erlang-shell.

Meer informatie

De Erlang-taal is handig voor het schrijven van gedistribueerde, fouttolerante en gelijktijdige toepassingen. Het is oorspronkelijk ontwikkeld door Ericsson voor gebruik in zijn datacommunicatiesystemen voor bedrijven.

Programma's die openen ERL bestanden
Windows
Erlang
Macintosh
MacroMates TextMate

Bestandstype2 GameGuard Error Log File

Ontwikkelaar nProtect
Categorie Misc-bestanden
Formaat N/A

.ERL optienummer2

Bestand gegenereerd door GameGuard, een Windows-programma dat de systeemprestaties optimaliseert voor gaming; gegenereerd elke keer dat GameGuard wordt uitgevoerd en kan prestatiestatistieken, foutrapporten en gedetecteerde virusinformatie bevatten; moet naar de GameGuard-ondersteuning worden gestuurd wanneer zich problemen met de software voordoen.

Meer informatie

OPMERKING: GameGuard maakt ERL-bestanden voor games die het beheert. Het maakt ze in een map met de naam GameGuard in de directory van de game-installatie.

Programma's die openen ERL bestanden

Over ERL bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .erl is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype GameGuard Error Log File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.