Hoofd : Bestandsextensies : .erf Het dossier

.erf Bestandsextensie

Bestandstype1 BioWare Entity Resource File

Ontwikkelaar BioWare
Categorie Spelbestanden
Formaat Binary

Wat is ERF file?

Spelarchief gebruikt door de game engine-technologieën van BioWare, zoals de Aurora Engine, Eclipse Engine en de Odyssey Engine; kan verschillende soorten gegevens bevatten voor een game, inclusief modellen, texturen, animaties, audio en spelniveaus; gebruikt voor het verpakken van originele spelinhoud en voor het maken van aanpassingen en add-ons aan het spel.

Meer informatie

ERF-bestanden kunnen worden bewerkt met de ERF Editor-component van de Dragon Age Toolset. Ze kunnen samen worden verpakt in .DAZIP bestanden voor inzet binnen het Dragon Age: Origins-spel.

De Aurora Engine wordt gebruikt voor spellen als Neverwinter Nights en The Witcher. De Eclipse Engine wordt gebruikt voor Dragon Age: Origins en de Odyssey Engine wordt gebruikt voor Star Wars: Knights of the Old Republic. Elk van deze spellen gebruikt ERF-bestanden.

Programma's die openen ERF bestanden

Bestandstype2 Epson RAW File

Ontwikkelaar Epson
Categorie Camera Raw-bestanden
Formaat Binary

.ERF optienummer2

Camera RAW-bestand vastgelegd door een Epson digitale camera; opgeslagen in een niet-gecomprimeerd formaat; kan worden geopend met behulp van de software die is meegeleverd met de Epson-camera, zoals Epson PhotoRAW; kan ook rechtstreeks worden afgedrukt met sommige Epson-printers.

Programma's die openen ERF bestanden
Windows
CyberLink PowerDirector
Corel PaintShop Pro
ACD Systems Canvas
ACD Systems ACDSee
CyberLink PowerDVD
Microsoft Windows Photos
CyberLink PhotoDirector
Corel AfterShot Pro
Adobe DNG Converter
Epson PhotoRAW
Adobe Photoshop Elements
Linux
Corel AfterShot Pro
Macintosh
Adobe Photoshop Elements 2019
CyberLink PhotoDirector
MacPhun ColorStrokes
Corel AfterShot Pro
Adobe DNG Converter
Adobe Photoshop Elements

Over ERF bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .erf is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Epson RAW File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.