Hoofd : Bestandsextensies : .epp Het dossier

.epp Bestandsextensie

Bestandstype1 TalaPhoto Project

Ontwikkelaar N/A
Categorie Gegevensbestanden
Formaat N/A

Wat is EPP file?

bevat de afbeeldingslijst, miniaturen en het uitvoerformaat voor een TalaPhoto-project; slaat foto's op voor eenvoudig afdrukken, e-mailen, website-ontwikkeling en het maken van diavoorstellingen

Programma's die openen EPP bestanden

Bestandstype2 EditPad Pro Project

Ontwikkelaar N/A
Categorie Tekstbestanden
Formaat N/A

.EPP optienummer2

Slaat een lijst met bestanden op die tegelijk met de EditPad Pro-software kunnen worden bewerkt.

Programma's die openen EPP bestanden

Bestandstype3 Elmedia Player Playlist

Ontwikkelaar Eltima
Categorie Gegevensbestanden
Formaat N/A

.EPP optienummer3

afspeellijst gemaakt en gebruikt door Elmedia Player, een OS X-mediaspeler; bevat een lijst met nummers die worden gebruikt om een afspeellijst te delen of om een back-up te maken.

Meer informatie

Je kunt tracks aan je afspeellijst toevoegen en verwijderen in Elmedia Player. Om het EPP-bestand van uw afspeellijst te maken, markeert u uw afspeellijst, selecteert u Bestand → Afspeellijst exporteren ..., geeft u het bestand een naam, kiest u de opslaglocatie en klikt u op Opslaan.

Als u een EPP-bestand wilt importeren, selecteert u Bestand → Importeer afspeellijst ..., navigeer naar uw bestand en klik op Openen.

Programma's die openen EPP bestanden

Bestandstype4 Efficient PPC Project File

Ontwikkelaar TACT
Categorie Gegevensbestanden
Formaat N/A

.EPP optienummer4

Projectbestand gemaakt met Efficient PPC, een pay-per-click (PPC) campagnebuilder voor Google AdWords; omvat de campagnenaam, advertentietekst, bestemmings-URL, biedingsbedragen en andere informatie; maakt een AdWords-bestand aan dat rechtstreeks naar de AdWords Editor kan worden gekopieerd.

Programma's die openen EPP bestanden
Windows
TACT Efficient PPC

Bestandstype5 Canon Easy-PhotoPrint Image File

Ontwikkelaar Canon
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

.EPP optienummer5

Afbeeldingsbestand gebruikt door Canon Easy-PhotoPrint EX, een programma voor het afdrukken van digitale foto's dat soms wordt meegeleverd bij aankopen van Canon-printers; slaat een afbeelding op in een eigen indeling en kan wijzigingen bevatten zoals rode-ogencorrectie.

Meer informatie

EPP-bestanden worden gebruikt om wijzigingen in digitale foto's op te slaan voordat ze worden afgedrukt. Ze kunnen alleen worden geopend door de Canon Easy-PhotoPrint-software.

Programma's die openen EPP bestanden

Over EPP bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .epp is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Canon Easy-PhotoPrint Image File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.