Hoofd : Bestandsextensies : .enx Het dossier

.enx Bestandsextensie

Bestandstype1 Max PC Safe Encrypted File

Ontwikkelaar Max Secure Software
Categorie Gecodeerde bestanden
Formaat Binary

Wat is ENX file?

Gecodeerd bestand gemaakt door Max PC Safe, een programma voor het coderen en decoderen van bestanden; bevat exact dezelfde gegevens als het bronbestand, maar is gecodeerd om te voorkomen dat de inhoud door anderen wordt gezien.

Meer informatie

Een bestand coderen (dat de ENX-extensie toevoegt):

Een ENX-bestand decoderen en openen:

U kunt ook met de rechtermuisknop op het bestand klikken je wilt versleutelen / decoderen, selecteer Max PC Safe → Bestanden (s) / map (pen) versleutelen ... of Bestand (en) / map (pen) decoderen ..., en voer je wachtwoord in.

Programma's die openen ENX bestanden

Bestandstype2 eDataSecurity Management Encrypted File

Ontwikkelaar Acer
Categorie Gecodeerde bestanden
Formaat N/A

.ENX optienummer2

Gecodeerd bestand gemaakt door eDataSecurity Management, een programma dat wordt gebruikt om privédocumenten te coderen; bevat een gecodeerd duplicaat van het bronbestand waaruit het is gemaakt.

Meer informatie

Het achtervoegsel "enx" wordt toegevoegd aan het bestand dat door het programma wordt beveiligd. Als u een bestand versleutelt met de extensie ".jpg", wordt dit ".jpgENX".

Als u een ENX-bestand wilt decoderen, klikt u met de rechtermuisknop op het bestand en voert u het wachtwoord in dat is gebruikt om het bestand te beveiligen. Als u geen toegang hebt tot eDataSecurity Management, kunt u mogelijk het oorspronkelijke bestand vinden en openen door te zoeken in de verborgen map User / AppData /.

OPMERKING: eDataSecurity Management is beëindigd na Windows Vista.

Programma's die openen ENX bestanden
Windows
Acer eDataSecurity Management

Over ENX bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .enx is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype eDataSecurity Management Encrypted File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.