Hoofd : Bestandsextensies : .eml Het dossier

.eml Bestandsextensie

Bestandstype E-Mail Message

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Tekstbestanden
Formaat Text and Binary

.EML optienummer

Een EML-bestand is een e-mailbericht opgeslagen door een e-mailprogramma, zoals Microsoft Outlook of Apple Mail. Het bevat de inhoud van het bericht, samen met het onderwerp, de afzender, de ontvanger (s) en de datum van het bericht. EML-bestanden kunnen ook een of meer e-mailbijlagen opslaan, dit zijn bestanden die met het bericht zijn verzonden.

Meer informatie

U kunt EML-bestanden importeren in verschillende e-mailprogramma's, zoals Microsoft Outlook, Apple Mail en Mozilla Thunderbird. U kunt ook EML-bestanden openen in Internet Explorer, omdat ze hetzelfde zijn als .MHT -bestanden. U kunt de .eml-bestandsextensie wijzigen in .mht en dit rechtstreeks openen in Internet Explorer. EML-bestanden kunnen ook worden geopend in Internet Explorer met behulp van de Microsoft Web Server Outlook WebAccess-client.

Omdat EML-bestanden gedeeltelijk worden opgeslagen in platte tekst, kunt u ze openen met een teksteditor, zoals Microsoft Notepad en Apple TextEdit. Het is echter mogelijk dat u de bestandsextensie .eml moet wijzigen in .txt.

Als u probeert een EML-bestand te openen in Outlook Express en dit niet kunt, probeert u het volgende:

Programma's die openen EML bestanden
Windows
Microsoft Internet Explorer
Microsoft Outlook
Encryptomatic Message Viewer Lite
Mozilla Thunderbird
Microsoft Outlook Express
Microsoft Windows Live Mail
Novell GroupWise
Microsoft Edge
Perion IncrediMail
Linux
Mozilla Thunderbird
Macintosh
Microsoft Outlook
Mozilla Thunderbird
Microsoft Outlook Express
Microsoft Outlook 2016
Apple Mail
iOS
Kupon.BG Klammer 3

Over EML bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .eml is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype E-Mail Message beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.