Hoofd : Bestandsextensies : .emc Het dossier

.emc Bestandsextensie

Bestandstype Striata Reader Encrypted Document

Ontwikkelaar Striata
Categorie Gecodeerde bestanden
Formaat Binary

.EMC optienummer

Een EMC-bestand is een gecodeerd document dat wordt gebruikt door Striata Reader, een programma waarmee gebruikers documenten kunnen bekijken die zijn gecodeerd door Striata-software. Het bevat een gecodeerd document, zoals een factuur, brief, factuur of een incassobericht. EMC-bestanden worden vaak gebruikt door banken en creditcardmaatschappijen voor het verzenden van grootschalige, door het systeem gegenereerde verklaringen naar klanten en worden ook door bedrijven gebruikt voor eBilling.

Meer informatie

Bij het maken van EMC-bestanden bevat Striata-software een drievoudig DES-coderingsalgoritme om de integriteit en vertrouwelijkheid van informatie te waarborgen. EMC-bestanden worden vaak gedecodeerd met behulp van een gedeeld geheim, zoals een antwoord op een vraag of een wachtwoord.

EMC-bestanden worden meestal in bulk via e-mail naar klanten allemaal tegelijk verzonden. Dit is handig voor bedrijven die gezamenlijk elektronische overzichten willen verwerken en afleveren. Wanneer u een EMC-bestandsbijlage in een e-mail ontvangt, kunt u deze openen met de Striata Reader-toepassing.

Programma's die openen EMC bestanden

Over EMC bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .emc is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Striata Reader Encrypted Document beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.