Hoofd : Bestandsextensies : .emb Het dossier

.emb Bestandsextensie

Bestandstype1 Everest Embedded Bank File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Gegevensbestanden
Formaat N/A

Wat is EMB file?

Geluidsbankformaat gebruikt door Everest-software.

Programma's die openen EMB bestanden

Bestandstype2 Wilcom Embroidery Design File

Ontwikkelaar Wilcom
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Binary

.EMB optienummer2

Borduurformaat dat wordt gebruikt door Wilcom embroidery software; bevat ontwerpen, vormen en borduurpatronen die worden gebruikt voor het maken van borduurmotieven; kan worden gelezen door compatibele naaimachines, zoals het Orchida Embroidery-systeem, om borduurwerken in verschillende stoffen te borduren.

Programma's die openen EMB bestanden

Bestandstype3 Pfaff Embroidery Design File

Ontwikkelaar VSM Group
Categorie Gegevensbestanden
Formaat N/A

.EMB optienummer3

Borduurontwerpbestand gebruikt door Pfaff-machines zoals de Pfaff-advertentieserie; bewaart het stikpatroon van het ontwerp en kan automatisch worden geborduurd op een shirt, handdoek of ander doekmateriaal.

Meer informatie

EMB-bestanden kunnen worden overgebracht naar een Pfaff-machine met behulp van het "creative 3D File Assistant" -programma dat wordt meegeleverd met de "creative 3D Suite" -software.

OPMERKING: Pfaff-machines worden gemaakt door de VSM Group.

Programma's die openen EMB bestanden

Over EMB bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .emb is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Pfaff Embroidery Design File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.