Hoofd : Bestandsextensies : .elm Het dossier

.elm Bestandsextensie

Bestandstype1 Eternal Lands Map File

Ontwikkelaar Eternal Lands
Categorie Spelbestanden
Formaat Binary

Wat is ELM file?

Spelbestand gebruikt door Eternal Lands, een gratis online multiplayer online RPG-spel (MMORPG); bevat informatie over aanpasbare 2D- en 3D-objecten voor de kaart; gebruikt in combinatie met een .BMP -bestand, dat de kaart kleurt en locaties definieert.

Meer informatie

ELM-bestanden worden vaak gedistribueerd met .GZ -compressie en gebruiken de bestandsextensie ".elm.gz".

Programma's die openen ELM bestanden

Bestandstype2 Office Theme File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Instellingen bestanden
Formaat Binary

.ELM optienummer2

Instellingenbestand gebruikt door Microsoft Office-programma's, evenals Microsoft FrontPage, dat niet meer wordt gebruikt; bevat een niet-gecomprimeerde lijst van aaneengeschakelde bestanden die deel uitmaken van het thema; kan verwijzen naar grafische bestanden zoals .GIF of .JPG bestanden; gebruikt voor het aanpassen van de gebruikersinterface van de toepassing.

Meer informatie

Office 2010 bevat ELM-bestanden in de map \ Program Files \ Common Files \ microsoft shared \ THEMES14 \. Elke themamap die een ELM-bestand bevat, bevat ook een .INF -bestand met de naam THEME.INF (waarbij "THEMA" de themanaam is) en voorbeeldbestanden met de namen PREVIEW.GIF en THMBNAIL.PNG.

Office 2007 bevat ELM-bestanden in submappen van de \ THEMES12 \ map.

Programma's die openen ELM bestanden

Over ELM bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .elm is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Office Theme File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.