Hoofd : Bestandsextensies : .eip Het dossier

.eip Bestandsextensie

Bestandstype Enhanced Image Package File

Ontwikkelaar Phase One
Categorie Camera Raw-bestanden
Formaat Binary

.EIP optienummer

Rasterafbeelding gemaakt door Capture One, een professionele toepassing voor het bewerken van foto's die vaak wordt gebruikt in combinatie met Phase One digitale camera's; slaat niet alleen de RAW-afbeelding zelf op, maar bevat ook aangepaste instellingen, .ICC -profielen en .LCC -profielen.

Meer informatie

EIP-bestanden worden gebruikt voor het overbrengen van digitale foto's naar een andere computer met behoud van alle vastleg- en bewerkingsinformatie.

OPMERKING: Kies Bestand → EIP uitpakken om een EIP-bestand in Capture One te openen. Om een EIP-bestand aan te maken, kiest u Bestand → Inpakken als EIP in het toepassingmenu.

Programma's die openen EIP bestanden
Windows
Microsoft Windows Photos
Phase One Capture One
Macintosh
Phase One Capture One

Over EIP bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .eip is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Enhanced Image Package File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.