Hoofd : Bestandsextensies : .egt Het dossier

.egt Bestandsextensie

Bestandstype EagleGet Temporary File

Ontwikkelaar EagleGet
Categorie Misc-bestanden
Formaat N/A

.EGT optienummer

Tijdelijk bestand gemaakt door EagleGet, een downloadmanager; wordt gebruikt om de inhoud van een bestand op te slaan terwijl het wordt gedownload en keert vervolgens terug naar de juiste bestandsextensie.

Meer informatie

OPMERKING: EGT-bestanden zijn niet bedoeld om te worden geopend, als u een EGT-bestand vindt en u momenteel geen bestand downloadt, is de download hoogstwaarschijnlijk onderbroken en moet u het bestand opnieuw downloaden . U kunt echter proberen de extensie "egt" de juiste bestandsextensie te geven. Een gedownload .MP4 -bestand kan bijvoorbeeld worden weergegeven met de extensie "egt" maar als u de naam wijzigt naar "mp4", wordt het bestand mogelijk afspeelbaar.

Programma's die openen EGT bestanden
Windows
EagleGet

Over EGT bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .egt is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype EagleGet Temporary File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.