Hoofd : Bestandsextensies : .efl Het dossier

.efl Bestandsextensie

Bestandstype1 External Format Language File

Ontwikkelaar NFB
Categorie Misc-bestanden
Formaat N/A

Wat is EFL file?

Opmaakbestand gebruikt door NFBTRANS, een Grade Two braille vertaalprogramma ontwikkeld door de National Federation of the Blind (NFB); bevat instructies die de vertaler instrueren hoe een bepaald invoerbestand moet worden verwerkt.

Meer informatie

EFL-bestanden kunnen globaal zijn (gebruikt door meerdere tekstbestanden) of specifiek zijn voor een enkel bestand. Specifieke EFL-bestanden hebben dezelfde bestandsnaam als het tekstbestand, dat wil zeggen "document1.txt" en "document1.efl."

Programma's die openen EFL bestanden
Windows
NFB NFBTRANS

Bestandstype2 Encryptafile Encrypted File

Ontwikkelaar XenoSystems
Categorie Gecodeerde bestanden
Formaat N/A

.EFL optienummer2

beveiligd bestand gemaakt door Encryptafile, een toepassing voor het coderen van gegevens met behulp van de nieuwste coderingsalgoritmen volgens de industriestandaard; ondersteunt het Rijndael-algoritme van de AES (US Advanced Encryption Standard) en de coderingsalgoritmen Twofish en RSA.

Meer informatie

EFL-bestanden kunnen zowel een geheime sleutel als een openbare-sleutel-codering gebruiken.

Programma's die openen EFL bestanden
Windows
XenoSystems Encryptafile

Over EFL bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .efl is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Encryptafile Encrypted File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.