Hoofd : Bestandsextensies : .edx Het dossier

.edx Bestandsextensie

Bestandstype Edraw XML FIle

Ontwikkelaar EdrawSoft
Categorie Spreadsheet-bestanden
Formaat N/A

.EDX optienummer

Een EDX-bestand is een diagram gemaakt door Edraw Max, een professionele diagramtoepassing. Het bevat een diagram met grafieken van vormen, pijlen en tekst. EDX-bestanden zijn vervangen door .EDDX -bestanden, die ook worden gebruikt voor het opslaan van diagrammen, maar kleiner zijn.

Meer informatie

Sommige sjablooncategorieën zijn Engineering, Plattegronden, Kaarten, Software, Webdiagram en Netwerk. Onder elk van deze categorieën kunt u de specifieke sjabloon kiezen die u wilt gebruiken.

Als u een EDX-bestand wilt maken, moet u eerst een sjabloon openen die u wilt gebruiken. U kunt dit doen door Edraw Max te openen. Onder het tabblad Nieuw links kunt u kiezen uit de "Sjablooncategorieën" en vervolgens een van de "Sjablonen" kiezen. Nadat u uw sjabloon hebt geopend, gaat u naar Bestand → Opslaan als .... Nadat u het Edraw Max-programma hebt geopend, kunt u verschillende EDX-bestanden openen en deze worden weergegeven als tabbladen in het programma.

OPMERKING: De gecomprimeerde versie van dit bestand is de .EDXZ extensie.

Programma's die openen EDX bestanden

Over EDX bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .edx is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Edraw XML FIle beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.