Hoofd : Bestandsextensies : .edc Het dossier

.edc Bestandsextensie

Bestandstype Kryptel Lite Encrypted File

Ontwikkelaar Inv Softworks
Categorie Misc-bestanden
Formaat Binary

.EDC optienummer

Bestand gecodeerd door Kryptel Lite, een programma dat wordt gebruikt voor het veilig opslaan en back-uppen van bestanden met behulp van AES-codering (Advanced Encryption Standard); bevat de gecodeerde inhoud van een bronbestand; gebruikt om individuele bestanden te beschermen voor veilige opslag.

Meer informatie

Nadat Kryptel Lite is geïnstalleerd, kunnen bestanden in Windows worden gecodeerd in EDC-bestanden door er met de rechtermuisknop op te klikken en de optie Versleutelen te selecteren. Ze kunnen worden gedecodeerd met behulp van een vooraf gedefinieerde wachtwoordzin.

Programma's die openen EDC bestanden
Windows
Inv Softworks Kryptel Lite

Over EDC bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .edc is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Kryptel Lite Encrypted File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.