Hoofd : Bestandsextensies : .ecw Het dossier

.ecw Bestandsextensie

Bestandstype1 Enhanced Compression Wavelet Image

Ontwikkelaar ERDAS
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

Wat is ECW file?

Gecomprimeerde afbeelding gemaakt in het Enhanced Compression Wavelet-formaat (ECW), ontwikkeld door Earth Resource Mapping, maar nu eigendom van en onderhouden door ERDAS; slaat een afbeelding op die is ontworpen voor gebruik met geospatiale gegevens.

Meer informatie

ECW-bestanden worden vaak gebruikt om projectbeelden van lucht- en satellietkaarten op te slaan. Ze ondersteunen 1 tot 8-bit continue beeldgegevens per laag tot 255 banden.

Programma's die openen ECW bestanden
Windows
ESRI ArcGIS for Desktop
ACD Systems Canvas
IrfanView
Blue Marble Geographics Global Mapper
Safe Software FME Desktop
QGIS
ERDAS IMAGINE
TatukGIS Viewer

Bestandstype2 EclipseCrossword Word List File

Ontwikkelaar Green Eclipse
Categorie Spelbestanden
Formaat Text

.ECW optienummer2

Een ECW-bestand bevat een kruiswoordraadsel gemaakt door EclipseCrossword, een programma dat wordt gebruikt om kruiswoordpuzzels te genereren. Het bevat een kruiswoordpuzzel, die elk woord met zijn aanwijzing bevat en of het naar beneden of over is. ECW-bestanden bevatten ook de titel, auteur, copyright en letterbreedte en -hoogte van de puzzel.

Meer informatie

U kunt ECW-bestanden openen in EclipseCrossword. Het programma is echter alleen beschikbaar voor Windows. Als u een ECW-bestand tegenkomt in macOS, kunt u het ECW-bestand openen met een teksteditor, omdat het bestand in onbewerkte tekst wordt opgeslagen.

U kunt kruiswoordraadsels die zijn opgeslagen in ECW-bestanden afdrukken en ze opslaan als webpagina's in EclipseCrossword . Je kunt ook ECW-puzzels publiceren als .RTF , .WMF , .EPS bestanden.

Programma's die openen ECW bestanden

Over ECW bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .ecw is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype EclipseCrossword Word List File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.