Hoofd : Bestandsextensies : .dzp Het dossier

.dzp Bestandsextensie

Bestandstype DirectorZone Particle Effect File

Ontwikkelaar CyberLink
Categorie Videobestanden
Formaat Binary

.DZP optienummer

Een DZP-bestand is een partikeleffect-bestand dat wordt gebruikt door PowerDirector, een dvd-ontwerpprogramma. Het wordt gebruikt voor het schrijven van dynamische inhoud in dvd-menu's en menunavigatie. DZP-bestanden kunnen statische grafische objecten, bewegingsobjecten of deeltjes bevatten, dit zijn video-effectanimaties.

Meer informatie

DZP-bestanden worden opgeslagen met een specifieke beeldverhouding, zoals 16: 9 of 4: 3. Daarom kunt u ze alleen gebruiken met een dvd met dezelfde beeldverhouding. OPMERKING OPMERKING: DirectorZone is een online community en website die door CyberLink wordt onderhouden. Gebruikers van CyberLink-producten kunnen dvd-inhoud van de site downloaden en op hun dvd's gebruiken.

Programma's die openen DZP bestanden
Windows
CyberLink PowerDirector
CyberLink Media Suite

Over DZP bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .dzp is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype DirectorZone Particle Effect File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.