Hoofd : Bestandsextensies : .dzm Het dossier

.dzm Bestandsextensie

Bestandstype DirectorZone Menu Template

Ontwikkelaar CyberLink
Categorie Videobestanden
Formaat Binary

.DZM optienummer

Een DZM-bestand is een dvd-menusjabloon dat wordt gebruikt door de videobewerkingstoepassingen van PowerDirector en PowerProducer. Het is ontworpen voor het schrijven van dvd's. DZM-bestanden bevatten multimediagegevens voor het maken van een dvd-menu met navigatie-instellingen, achtergrondafbeeldingen, video's, opgemaakte tekst en knoppen en audio.

Meer informatie

DZM-bestanden kunnen worden gedownload met PowerDirector of PowerProducer. Ze kunnen ook rechtstreeks worden gedownload van DirectorZone, een website en online community die wordt beheerd door CyberLink. Ga naar de sectie "DVD-menu's" voor downloads. Dvd-menusjablonen kunnen worden gemaakt met Menu Designer, een onderdeel dat wordt meegeleverd met PowerDirector en PowerProducer.

OPMERKING: DZM-bestanden kunnen alleen worden gebruikt voor dvd's met dezelfde beeldverhouding als de menusjabloon. Een 16: 9 DZM-bestand kan bijvoorbeeld alleen worden gebruikt met een 16: 9-dvd.

Programma's die openen DZM bestanden
Windows
CyberLink PowerDirector
CyberLink PowerProducer
CyberLink Media Suite

Over DZM bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .dzm is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype DirectorZone Menu Template beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.