Hoofd : Bestandsextensies : .dz Het dossier

.dz Bestandsextensie

Bestandstype1 Dzip File

Ontwikkelaar Dzip
Categorie Gecomprimeerde bestanden
Formaat Binary

Wat is DZ file?

Gecomprimeerd bestand gemaakt door Dzip, een opdrachtregelhulpprogramma gebruikt voor het comprimeren en decomprimeren van bestanden; slaat het archief op in een eigen indeling die soms sneller en met een hogere compressieverhouding dan andere compressiemethoden kan worden gemaakt en geëxtraheerd.

Meer informatie

Vanwege de kleine bestandsgrootte wordt het Dzip-programma soms naast de gecomprimeerde DZ-bestanden op schijven opgeslagen.

Programma's die openen DZ bestanden
Linux
Dzip

Bestandstype2 Land of the Dead Level File

Ontwikkelaar BrainBox Games
Categorie Spelbestanden
Formaat Binary

.DZ optienummer2

Spelbestand gebruikt door Land of the Dead: Road to Fiddler's Green, een first-person shooter-game voor zombie; slaat de structuur van een niveau op en omvat terrein, gebouwen, items en andere kaartfuncties; opgeslagen in de \ Land of the Dead \ Niveaus \ map.

Programma's die openen DZ bestanden
Windows
BrainBox Games Land of the Dead
Unreal Tournament Package Tool

Over DZ bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .dz is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Land of the Dead Level File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.