Hoofd : Bestandsextensies : .dwt Het dossier

.dwt Bestandsextensie

Bestandstype1 Dreamweaver Web Page Template

Ontwikkelaar Adobe Systems
Categorie Web-bestanden
Formaat Text

Wat is DWT file?

Een DWT-bestand is een sjabloon dat wordt gebruikt om meerdere webpagina's te maken in Dreamweaver, een populair webontwikkelingsprogramma. Het bevat een webpagina met bewerkbare regio's die zijn gedefinieerd door de gebruiker en niet-bewerkbare regio's die van invloed zijn op alle pagina's die zijn ontworpen op basis van de sjabloon.

Meer informatie

DWT-bestand geopend in Adobe Dreamweaver CC 2019

DWT-bestanden zijn nuttig voor ontwikkelaars omdat ze hen tijd en werk besparen door alleen een keer een bewerking moeten maken om op de andere pagina's te worden weergegeven. De bewerkbare gebieden die in een sjabloon zijn aangewezen, zijn de gebieden die u afzonderlijk op webpagina's wilt bewerken en die geen invloed hebben op andere webpagina's die afkomstig zijn van de sjabloon. De niet-bewerkbare gebieden zijn de gebieden waarvan u op alle pagina's hetzelfde wilt blijven, zoals menu's, navigatiebalken, logo's en voetteksten.

U kunt een webpagina opslaan als een DWT-sjabloon door Bestand → Opslaan als sjabloon ... te selecteren. Wanneer u het DWT-bestand maakt, wordt een map met de naam "Sjablonen" gemaakt in uw websitemap en de DWT-bestand zal erin worden geplaatst.

OPMERKING: Dreamweaver is oorspronkelijk ontwikkeld door Macromedia. Adobe verwierf Macromedia in 2005 en het programma is nu ontwikkeld en gedistribueerd door Adobe.

Programma's die openen DWT bestanden
Windows
Adobe Dreamweaver
Macintosh
MacroMates TextMate
Adobe Dreamweaver

Bestandstype2 AutoCAD Drawing Template

Ontwikkelaar Autodesk
Categorie CAD-bestanden
Formaat Binary

.DWT optienummer2

sjabloon gemaakt door AutoCAD, een CAD-productiviteitsprogramma dat wordt gebruikt voor het ontwikkelen van 2D- en 3D-ontwerpen; bevat standaard tekeninstellingen, inclusief eenheidstypen en precisie, titelblokken, laagnamen, lijntypen en tekening- en rastrekeigenschappen; gebruikt voor het ontwikkelen van meerdere .DWG -tekeningen die dezelfde conventies en instellingen gebruiken.

Meer informatie

AutoCAD 2011 biedt verschillende standaardsjablonen, die zich bevinden in een verborgen installatiemap met de naam \ UserDataCache \ Template \.

Programma's die openen DWT bestanden
Windows
Autodesk AutoCAD
Adobe Acrobat
CorelCAD
CADSoftTools ABViewer
Linux
Adobe Acrobat
Macintosh
Autodesk AutoCAD
Adobe Acrobat
CorelCAD

Over DWT bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .dwt is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype AutoCAD Drawing Template beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.