Hoofd : Bestandsextensies : .dwl2 Het dossier

.dwl2 Bestandsextensie

Bestandstype AutoCAD Drawing Lock File

Ontwikkelaar Autodesk
Categorie Misc-bestanden
Formaat N/A

.DWL2 optienummer

Een DWL2-bestand is een bestand dat wordt gebruikt om een tekening te vergrendelen die is gemaakt door AutoCAD, een programma dat wordt gebruikt om 2D- en 3D-ontwerpen te ontwerpen. Het slaat vergrendelingsinformatie op wanneer een tekening ( .DWG bestand) wordt geopend in het programma. DWL2-bestanden voorkomen gelijktijdige toegang van verschillende gebruikers tot een tekening, waardoor het bestand kan worden beschadigd.

Meer informatie

DWL2-bestanden mogen niet door een gebruiker worden geopend. Ze zijn alleen bedoeld om te voorkomen dat het bijbehorende DWG-bestand wordt geopend. Het verschijnt alleen wanneer een tekeningbestand wordt geopend, dat is wanneer AutoCAD een DWL2-bestand maakt. Het bestand wordt automatisch verwijderd wanneer de tekening wordt gesloten.

Programma's die openen DWL2 bestanden
Windows
Autodesk AutoCAD
Macintosh
Autodesk AutoCAD
Autodesk AutoCAD 2018

Over DWL2 bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .dwl2 is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype AutoCAD Drawing Lock File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.