Hoofd : Bestandsextensies : .dvr-ms Het dossier

.dvr-ms Bestandsextensie

Bestandstype Microsoft Digital Video Recording

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Videobestanden
Formaat Binary

.DVR-MS optienummer

Videoformaat dat wordt gebruikt voor het opslaan van opgenomen televisie-inhoud; geïntroduceerd in Microsoft Windows XP Media Center Edition; biedt DVR-functies zoals time-shifting, live-tv pauzeren en gelijktijdig opnemen en afspelen; video is gecodeerd als MPEG-2 en audio is gecodeerd als MPEG-1 Layer II.

Meer informatie

DVR-MS-bestanden kunnen worden afgespeeld met Windows Media Player op systemen waarop Windows XP SP1 of hoger is geïnstalleerd. Ze kunnen ook worden afgespeeld in Windows Media Center, dat deel uitmaakt van Windows Vista Home Premium en Ultimate-edities.

Programma's die openen DVR-MS bestanden
Windows
Microsoft Windows Media Center
Microsoft Windows Media Player
Roxio Creator
CyberLink PowerDirector
CyberLink PowerProducer
CyberLink PowerDVD
Online Media Technologies AVS Video Converter
Wondershare Filmora
Macintosh
Wondershare Filmora

Over DVR-MS bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .dvr-ms is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Microsoft Digital Video Recording beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.