Hoofd : Bestandsextensies : .dvdmedia Het dossier

.dvdmedia Bestandsextensie

Bestandstype RipIt DVD Package

Ontwikkelaar The Little App Factory
Categorie Videobestanden
Formaat Binary

.DVDMEDIA optienummer

Ripped DVD-pakket gemaakt door RipIt, een programma dat wordt gebruikt om digitale back-ups van dvd's te maken; bevat audio- en videobestanden geript van een dvd; gebruikt voor het maken van back-ups van dvd's en het afspelen ervan met Apple dvd-speler.

Meer informatie

RipIt kan geen nieuwe dvd's branden met dvd-dudi-bestanden. Het kan geripte dvd's echter exporteren naar het standaard dvd-formaat (VIDEO_TS en AUDIO_TS-mappen) om te branden met andere dvd-brandhulpprogramma's.

Om geripte dvd's naar het standaard dvd-formaat te exporteren, schakelt u ofwel 1) de optie voor voorkeuren uit "gebruik .dvdmedia extensie" in RipIt voor het rippen van een DVD, of 2) klik met de rechtermuisknop op het DVDMEDIA-bestand en selecteer Toon pakketinhoud.

Programma's die openen DVDMEDIA bestanden
Windows
VideoLAN VLC media player
Linux
VideoLAN VLC media player
HandBrake
Macintosh
VideoLAN VLC media player
The Little App Factory RipIt
Apple DVD Player
iSkysoft DVD Ripper 4
iOS
VideoLAN VLC for iOS

Over DVDMEDIA bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .dvdmedia is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype RipIt DVD Package beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.