Hoofd : Bestandsextensies : .dvd Het dossier

.dvd Bestandsextensie

Bestandstype1 DOS Device Driver

Ontwikkelaar N/A
Categorie Systeembestanden
Formaat N/A

Wat is DVD file?

stuurprogramma voor apparaten die worden gebruikt met MS-DOS; maakt communicatie mogelijk tussen het besturingssysteem en het hardware-apparaat; is mogelijk vooraf geïnstalleerd met Windows of moet mogelijk worden geïnstalleerd vanaf een schijf die bij de hardware wordt geleverd.

Meer informatie

Bestanden die eindigen op ".DVD" zijn geen dvd-films - zie .VOB in plaats daarvan.

Programma's die openen DVD bestanden
Windows
Microsoft MS-DOS

Bestandstype2 CloneCD DVD Information File

Ontwikkelaar SlySoft
Categorie Schijfafbeeldingsbestanden
Formaat N/A

.DVD optienummer2

Bevat informatie die door CloneCD wordt gebruikt bij het branden van dvd-gegevens naar een schijf; meestal slechts enkele bytes groot, maar vereist om gegevens op een schijf te branden; opgeslagen samen met veel grotere gegevensbestanden, meestal met extensies ".000," ".001," ".002," etc.

Meer informatie

OPMERKING: SlySoft CloneCD is niet langer ontwikkeld.

Programma's die openen DVD bestanden
Windows
Corel VideoStudio
Lightning UK ImgBurn
Pinnacle Studio
SlySoft CloneCD

Over DVD bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .dvd is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype CloneCD DVD Information File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.