Hoofd : Bestandsextensies : .dv4 Het dossier

.dv4 Bestandsextensie

Bestandstype Bosch Security Systems CCTV Video File

Ontwikkelaar Bosch Security Systems
Categorie Videobestanden
Formaat Binary

.DV4 optienummer

opgenomen videobestand gemaakt door Bosch Security Systems gesloten televisiecircuits (CCTV); slaat video op in een eigen indeling; gebruikt voor het archiveren en bekijken van bewakingsvideo's.

Meer informatie

DV4-bestanden kunnen alleen worden afgespeeld met de Archive Player die wordt geleverd bij CCTV-aankopen van Bosch Security Systems. Wanneer u DV4-videobestanden naar externe media overbrengt, moet u ook de Archive Player-toepassing met de video kopiëren, zodat u deze vanaf het externe apparaat kunt afspelen. OPMERKING: Archive Player versie 2 kan vastgelegde video naar% exporteren li_nk% en .WMV bestanden. Het kan ook video's naar CD- en DVD-formaten branden. WMV-exports bevatten een vereist ".sig" -bestand en MP4-exports bevatten een vereist ".ind" -indexbestand. Vorig archief Spelerversies kunnen opgenomen video's exporteren naar .MP4 bestanden. Als u ze echter wilt afspelen, moet de Xvid-codec zijn geïnstalleerd.

Programma's die openen DV4 bestanden
Windows
Bosch Security Systems Archive Player

Over DV4 bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .dv4 is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Bosch Security Systems CCTV Video File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.