Hoofd : Bestandsextensies : .dv2 Het dossier

.dv2 Bestandsextensie

Bestandstype Divinity 2 Data File

Ontwikkelaar Larian Studios
Categorie Spelbestanden
Formaat Binary

.DV2 optienummer

Spelbestand gebruikt door Divinity II: Ego Draconis, een fantasierijk rollenspel; kan tekst-, spraak- en lipsynchronisatie-instellingen bevatten voor in-game dialoog; kan ook andere spelgegevens zoals texturen opslaan; soms aangepast door spelers om het spel in een andere taal te lokaliseren.

Meer informatie

DV2-bestanden kunnen worden geëxtraheerd met behulp van een hulpprogramma met de naam dv2_u.exe. Nadat bestanden zijn gewijzigd, kunnen ze opnieuw worden gepackt met behulp van een hulpprogramma met de naam dv2_pak.exe.

Een veelgebruikt DV2-bestand is Dialogs.dv2, dat het speldialoogvenster bevat dat is opgeslagen in ingesloten ".dialog" -bestanden. Dit bestand en andere DV2-bestanden bevinden zich in de map \ Data \ Win32 \ Packed \ van een Divinity II: Ego Draconis-installatie.

Programma's die openen DV2 bestanden

Over DV2 bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .dv2 is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Divinity 2 Data File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.