Hoofd : Bestandsextensies : .dump Het dossier

.dump Bestandsextensie

Bestandstype Google BreakPad Crash Log File

Ontwikkelaar Google
Categorie Misc-bestanden
Formaat N/A

.DUMP optienummer

Crashlog gegenereerd door Google BreakPad, een hulpprogramma voor crashrapportage dat wordt gebruikt door Mozilla Firefox en andere programma's; kan door het programma worden opgeslagen in het lokale bestandssysteem van de gebruiker wanneer het programma crasht, samen met .EXTRA bestanden.

Meer informatie

DUMP-bestanden kunnen met EXTRA-bestanden worden ingediend bij de software-ontwikkelaar, zodat de oorzaak van de crash kan worden vastgesteld.

OPMERKING: DUMP-bestanden die door Mozilla Firefox worden gegenereerd, worden opgeslagen in de [gebruiker ] \ AppData \ Roaming \ Mozilla \ Firefox \ Crash Reports \ pending \ directory.

Programma's die openen DUMP bestanden
Windows
Mozilla Firefox
Google BreakPad
Linux
Mozilla Firefox
Google BreakPad
Macintosh
Mozilla Firefox
Google BreakPad

Over DUMP bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .dump is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Google BreakPad Crash Log File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.