Hoofd : Bestandsextensies : .dtf Het dossier

.dtf Bestandsextensie

Bestandstype Domino Temporary File

Ontwikkelaar IBM
Categorie Misc-bestanden
Formaat Binary

.DTF optienummer

Bestand gemaakt door Lotus Domino, een toepassing op bedrijfsniveau die wordt gebruikt voor bedrijfsprocessen en samenwerking; slaat tijdelijke gegevens op die worden gebruikt door de updatetaak van de server; verwijderd wanneer de updatetaak is voltooid.

Meer informatie

DTF-bestandsnamen beginnen met "IDB" of "S0-S9" en worden gevolgd door een uniek vijfcijferig nummer. S054321.dtf en idb98765.dtf zijn bijvoorbeeld een geldige DTF-bestandsnaam.

Tijdelijke Domino-bestanden worden opgeslagen in een tijdelijke map die wordt gedefinieerd door een systeemomgevingsvariabele. Als er geen map is opgegeven, worden de bestanden in de werkmap geplaatst en niet automatisch verwijderd.

OPMERKING: als DTF-bestanden niet automatisch uit de tijdelijke map worden verwijderd, kan dit zijn omdat de server tijdens de migratie is vastgelopen de updatetaak. In dit geval kunt u de Domino-server uitschakelen en de bestanden handmatig verwijderen.

Programma's die openen DTF bestanden
Windows
IBM Domino

Over DTF bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .dtf is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Domino Temporary File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.