Hoofd : Bestandsextensies : .dt1 Het dossier

.dt1 Bestandsextensie

Bestandstype DTED Level 1 File

Ontwikkelaar National Geospatial-Intelligence Agency
Categorie GIS-bestanden
Formaat Binary

.DT1 optienummer

Digitaal Terrein Hoogtegegevens (DTED) Niveau 1-bestand dat door militaire GIS-programma's wordt gebruikt om terreinhoogtegegevens weer te geven; bevat een raster van elevatiepunten die gelijkmatig verdeeld zijn; gebruikt als een standaard gegevensverzameling voor militaire programma's die terreinhoogte, helling en oppervlakte-contourinformatie vereisen.

Meer informatie

DTED Level 0 .DT0 en Level 2 .DT2 -bestanden vangen ook terreinhoogtegegevens op. Niveau 0-bestanden hebben de kleinste terreingranulariteit en Niveau 2-bestanden hebben de grootste terreingranulariteit. Gegevens van niveau 1 hebben een resolutie van drie boogseconden, of ongeveer 100 meter.

Programma's die openen DT1 bestanden
Windows
ESRI ArcGIS for Desktop
Blue Marble Geographics Global Mapper
Safe Software FME Desktop
TatukGIS Viewer
Pitney Bowes MapInfo
Linux
ESRI ArcGIS Desktop

Over DT1 bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .dt1 is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype DTED Level 1 File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.