Hoofd : Bestandsextensies : .dt0 Het dossier

.dt0 Bestandsextensie

Bestandstype DTED Level 0 File

Ontwikkelaar National Geospatial-Intelligence Agency
Categorie GIS-bestanden
Formaat Binary

.DT0 optienummer

Digital Terrain Elevation Data (DTED) Niveau 0-bestand dat wordt gebruikt door GIS-programma's om terreinhoogtegegevens te bestuderen; bevat een matrix van elevatiepunten die gelijkmatig verdeeld zijn; gebruikt door wetenschappelijke, technische en andere gemeenschappen om de helling, hoogte en oppervlakteruwheid van globale terreinen te bestuderen.

Meer informatie

DTED Level 1 .DT1 en Level 2 .DT2 -bestanden bevatten ook terreingegevens bij toenemende resolutie. Niveau 0-bestanden hebben de laagste resolutiegegevens met rasterpunten op 30 boogseconden, of ongeveer één kilometer.

De DTED-dataset met niveau 0 werd bijgedragen door een coalitie van landen, waaronder België, Denemarken, Frankrijk, Duitsland, Italië, Nederland, Noorwegen, Spanje en het Verenigd Koninkrijk. De dataset is vrij beschikbaar.

Programma's die openen DT0 bestanden
Windows
ESRI ArcGIS for Desktop
Blue Marble Geographics Global Mapper
Safe Software FME Desktop
TatukGIS Viewer
Pitney Bowes MapInfo
Linux
ESRI ArcGIS Desktop

Over DT0 bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .dt0 is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype DTED Level 0 File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.