Hoofd : Bestandsextensies : .dst Het dossier

.dst Bestandsextensie

Bestandstype1 AutoCAD Sheet Set File

Ontwikkelaar Autodesk
Categorie CAD-bestanden
Formaat XML

Wat is DST file?

Een DST-bestand is een tekeningbladbestand gemaakt door AutoCAD, een CAD-ontwerp en documentatietoepassing. Het bevat informatie in XML-indeling over een georganiseerde verzameling vellen, dit zijn geselecteerde tekeninglay-outs die zijn geëxtraheerd uit meerdere .DWG -tekenbestanden. DST-bestanden worden vaak gebruikt als het afleverbare formaat voor opgemaakte of voltooide ontwerpen.

Meer informatie

Sheet-set-bestanden kunnen worden gemaakt met AutoCAD's Sheet Set Manager (SSM) tool, die op de interface kan worden weergegeven door het tabblad Beeld en vervolgens het palet Paletten → Sheet Set Manager te selecteren.

Sheet set-bestanden bevatten niet de daadwerkelijke tekeningenlay-outs. In plaats daarvan bevatten ze informatie die verwijst naar de locatie van de lay-outs die zijn opgeslagen in de DWG-tekeningbestanden. Wanneer een DST-bestand is geopend in AutoCAD, wordt de informatie weergegeven op het tabblad "Sheet List" van de SSM, waarbij elke bladnaam fungeert als een snelkoppeling waarop u kunt klikken om de lay-out van het DWG-tekenbestand te bekijken.

Programma's die openen DST bestanden
Windows
Autodesk AutoCAD
Adobe Acrobat
Linux
Adobe Acrobat
Macintosh
Autodesk AutoCAD
Adobe Acrobat

Bestandstype2 DeSmuME Save State

Ontwikkelaar DeSmuME
Categorie Spelbestanden
Formaat N/A

.DST optienummer2

Save-status gemaakt en gebruikt door DeSmuME, een Nintendo DS (NDS) -emulator; slaat een opgeslagen staat op van de huidige voortgang van het spel voor een NDS-spel dat met DeSmuME wordt gespeeld.

Meer informatie

OPMERKING: Selecteer Bestand → Statusbestand opslaan om de DST-opslagstatus te maken.

Programma's die openen DST bestanden
Windows
DeSmuME
Linux
DeSmuME
Macintosh
DeSmuME

Bestandstype3 Tajima Embroidery Format

Ontwikkelaar Tajima
Categorie CAD-bestanden
Formaat N/A

.DST optienummer3

Tajima CAM-bestand (computer aided manufacturing) dat wordt gebruikt door borduurmachines en software; bewaart instructies voor het naaien van een borduurontwerp met een naaimachine; bevat codes die de machine vertellen te stoppen, springen en bijsnijden, wat de naai-naald stuurt.

Meer informatie

Het borduurformaat van Tajima wordt breed ondersteund door borduursoftware en -machines.

Programma's die openen DST bestanden

Over DST bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .dst is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Tajima Embroidery Format beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.