Hoofd : Bestandsextensies : .drmz Het dossier

.drmz Bestandsextensie

Bestandstype Drumlin Fully Secure Mobile PDF File

Ontwikkelaar Drumlin Security
Categorie Pagina-indeling Bestanden
Formaat N/A

.DRMZ optienummer

PDF-bestand opgeslagen in een beveiligd eigen formaat dat kan worden gelezen op computers en mobiele apparaten; gemaakt door Drumlin PDF Publisher en gebruikt door Javelin PDF Reader; een unieke machtigingscode toegewezen om zijn digitale activa te beschermen.

Meer informatie

Drumlin Security ontwikkelt zowel de Drumlin PDF Reader / Publisher als de Javelin PDF Reader. De Drumlin PDF Reader / Publisher-software converteert .PDF bestanden naar de beveiligde DRMX- of DRMZ-formaten. Javelin PDF Reader-software maakt het mogelijk om elk PDF-bestand, zoals een rapport, handleiding of boek veilig te verspreiden naar iedereen, waar ook ter wereld.

OPMERKING: Dit bestand lijkt op het .DRMX -bestand, het enige verschil is dat DRMZ compatibel is met iPad- en Android-apparaten.

Programma's die openen DRMZ bestanden

Over DRMZ bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .drmz is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Drumlin Fully Secure Mobile PDF File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.