Hoofd : Bestandsextensies : .dream Het dossier

.dream Bestandsextensie

Bestandstype Dream Animated Wallpaper File

Ontwikkelaar Stardock
Categorie Videobestanden
Formaat Binary

.DREAM optienummer

Bestand gemaakt door DreamMaker, een programma dat wordt gebruikt voor het maken van geanimeerde bureaubladachtergronden in Windows; bevat inhoud voor het afspelen van video, evenals instellingen voor geactiveerde visuele effecten; verbetert de gebruikerservaring op de computer.

Meer informatie

DREAM-bestanden kunnen worden gebruikt voor lusvideo, low-resource hybride animaties of dynamisch gegenereerde 3D-inhoud. Ze worden eerst gemaakt in DreamMaker en kunnen worden uitgevoerd in Windows XP, Windows Vista en Windows 7 met behulp van DeskScapes.

DREAM-bestanden worden opgeslagen in de DeskScapes-installatie naast een overeenkomstig .WMV videobackup-bestand. De WMV-bestanden worden opgeslagen in de map "Extracted Data" in de DeskScapes-installatie.

Programma's die openen DREAM bestanden

Over DREAM bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .dream is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Dream Animated Wallpaper File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.