Hoofd : Bestandsextensies : .dpg Het dossier

.dpg Bestandsextensie

Bestandstype Nintendo DS Movie File

Ontwikkelaar MoonShell
Categorie Videobestanden
Formaat Binary

.DPG optienummer

Videocontainerformaat dat wordt gebruikt voor het afspelen van filmbestanden op het draagbare spelapparaat van de Nintendo DS; kan worden geconverteerd van andere videoformaten naar DPG met MoonShell of een ander conversieprogramma.

Meer informatie

Kan op de Nintendo DS worden gespeeld door het DPG-bestand over te zetten naar een DS-compatibele GameBoy Advance-kaart. Kan ook worden afgespeeld op een pc met een ondersteunende speler.

OPMERKING: Verschillende programma's kunnen worden gebruikt voor het converteren van standaard videobestanden naar het DPG-formaat, inclusief dpg4x en DPG Converter. Als u echter een DPG-bestand in Windows wilt afspelen, gebruikt u het programma dpgshow.exe bij de Moonshell-download.

Programma's die openen DPG bestanden

Over DPG bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .dpg is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Nintendo DS Movie File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.