Hoofd : Bestandsextensies : .dpb Het dossier

.dpb Bestandsextensie

Bestandstype1 DataPilot Backup File

Ontwikkelaar Susteen
Categorie Backup bestanden
Formaat Binary

Wat is DPB file?

Bestand gemaakt door DataPilot, een programma dat wordt gebruikt voor het overbrengen van gegevens van mobiele telefoons naar de computer; kan contacten, tekstberichten, afbeeldingen, video's en andere mobiele telefoongegevens opslaan; gebruikt voor het synchroniseren van een telefoon met de computer; kan met een wachtwoord worden beveiligd.

Programma's die openen DPB bestanden

Bestandstype2 DVD Profiler Backup File

Ontwikkelaar Invelos Software
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Binary

.DPB optienummer2

back-upbestand gemaakt door DVD Profiler, een programma dat wordt gebruikt voor het bijhouden van informatie over persoonlijke dvd-collecties; slaat een backup op van de dvd-database en bevat discografie-informatie, doosafbeeldingen, gebruikersnotities en andere gegevens; kan een volledige back-up of een gedeeltelijke back-up zijn die alleen door de gebruiker geselecteerde gegevens bevat.

Meer informatie

Als u een back-up wilt maken, selecteert u Bestand → Back-up van database .... Selecteer Bestand → Database terugzetten .... om een back-up te herstellen.

Programma's die openen DPB bestanden

Bestandstype3 FaxMaster Document

Ontwikkelaar N/A
Categorie Misc-bestanden
Formaat N/A

.DPB optienummer3

Faxdocument gemaakt door FaxMaster, een ouder Windows fax / OCR-programma.

Programma's die openen DPB bestanden
Windows
Caere FaxMaster

Over DPB bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .dpb is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype FaxMaster Document beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.