Hoofd : Bestandsextensies : .done Het dossier

.done Bestandsextensie

Bestandstype Marker File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Misc-bestanden
Formaat N/A

.DONE optienummer

Een DONE-bestand is een markeringsbestand dat aan een gebruiker aangeeft dat het bestand gereed en voltooid is. Het wordt vaak gebruikt in gedeelde opslagplaatsen om onderscheid te maken tussen bestanden die wel of niet moeten worden geopend door een andere gebruiker.

Meer informatie

De bestandsextensie ".done" kan worden toegevoegd aan elk type bestand, zoals een .TXT of .LOG -bestand, en kan worden gevonden op een FTP-server waarop meerdere toegang hebben tot het bestand. Het DONE-bestand helpt voorkomen dat een gebruiker toegang krijgt tot een bestand waarvoor geen toegang is vereist. De extensie ".done" moet worden verwijderd om het eigenlijke bestand te openen.

Programma's die openen DONE bestanden
Windows
The ".done" extension should be removed before opening the file
Linux
The ".done" extension should be removed before opening the file
Macintosh
The ".done" extension should be removed before opening the file

Over DONE bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .done is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Marker File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.