Hoofd : Bestandsextensies : .docmhtml Het dossier

.docmhtml Bestandsextensie

Bestandstype Microsoft Word MIME HTML Document

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Web-bestanden
Formaat Binary

.DOCMHTML optienummer

gearchiveerd MIME HTML-document opgeslagen door eerdere versies van Microsoft Word, een tekstverwerkingsprogramma; bevat HTML-broncode die het document vertegenwoordigt in een formaat vergelijkbaar met het oorspronkelijke .DOC of .DOCX bestand; gebruikt voor het bekijken van gepubliceerde versies van documenten in een webbrowser.

Meer informatie

DOCMHTML-bestanden worden niet langer ondersteund door Word. Als u in plaats daarvan een document als HTML wilt publiceren, moet u de .MHTML of .MHT -extensies in het dialoogvenster Bestand → Opslaan als gebruiken.

Programma's die openen DOCMHTML bestanden
Windows
Microsoft Office
Microsoft Word
Macintosh
Microsoft Word for Mac
Microsoft Office

Over DOCMHTML bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .docmhtml is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Microsoft Word MIME HTML Document beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.