Hoofd : Bestandsextensies : .docm Het dossier

.docm Bestandsextensie

Bestandstype Word Open XML Macro-Enabled Document

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Tekstbestanden
Formaat Zip

.DOCM optienummer

Een DOCM-bestand is een document gemaakt door Microsoft Word, een populaire tekstverwerker die bij Microsoft Office wordt geleverd. Het bevat ingesloten macro's die in het document kunnen worden uitgevoerd. DOCM-bestanden worden gebruikt om Word Open XML-document ( .DOCX ) taken te automatiseren door geavanceerde macrofunctionaliteit toe te voegen.

Meer informatie

DOCM-bestand geopend in Microsoft Word 2016

Macro's zijn een reeks commando's die samen zijn gegroepeerd als een enkele opdracht en worden uitgevoerd om automatisch een taak. Ze zijn nuttig voor het besparen van tijd bij het uitvoeren van repetitieve functies zoals gegevensinvoer of berekening. U kunt ook een macro toewijzen aan een specifieke knop in Word of toetsaanslag om tijd te besparen. Als u een macro wilt opnemen, selecteert u Beeld → Macro's → Macro opnemen.

DOCM-bestanden worden opgeslagen met behulp van het open XML-gebaseerde Word-documentindeling, dat werd geïntroduceerd in Office 2007. Ze kunnen worden geopend door Microsoft Word 2007 of vorige versies van Word met ondersteuning voor Open XML-componenten.

Programma's die openen DOCM bestanden
Windows
AbiSource AbiWord
Microsoft Works
Microsoft Office
Microsoft Word
Corel WordPerfect
Adobe RoboHelp
IMSI TurboPDF
Pack
Linux
AbiSource AbiWord
Android
MobiSystems OfficeSuite Pro
Macintosh
Planamesa NeoOffice
Microsoft Word for Mac
Microsoft Office
iOS
MobiSystems OfficeSuite Pro

Over DOCM bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .docm is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Word Open XML Macro-Enabled Document beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.