Hoofd : Bestandsextensies : .do Het dossier

.do Bestandsextensie

Bestandstype Java Servlet

Ontwikkelaar N/A
Categorie Web-bestanden
Formaat N/A

.DO optienummer

Een DO-bestand is een webgebaseerd Java-programma dat wordt uitgevoerd door een webserver die Java ondersteunt, zoals Tomcat of IBM WebSphere. Het wordt meestal toegewezen aan de Struts-controller, die het bestand verwerkt. DO-bestanden worden gebruikt voor het genereren van dynamische webpagina's.

Meer informatie

Sommige webinar-programma's kunnen DO-bestanden genereren die zijn geformatteerd als .VCS -bestanden. Als u de bestandsextensie wijzigt in ".vcs", kunnen deze bestanden in verschillende planningsprogramma's worden geïmporteerd.

OPMERKING: de extensie ".do" is mogelijk ook een URL-toewijzingsschema voor een webtoepassing en niet een bestandsextensie. Het Struts-framework gebruikt bijvoorbeeld vaak de ".do" -reeks voor het toewijzen van Java servlet-acties in het web.xml-configuratiebestand.

Programma's die openen DO bestanden

Over DO bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .do is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Java Servlet beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.